Приветствую Вас Гость!
Главная | Обратная связь | RSS | Регистрация | Вход

Виды Херсона

Погода

GISMETEO: Погода по г.Херсон

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 534

Сейчас на сайте

Rambler's Top100

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Логин:
Пароль:

Календарь

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Главная » 2009 » Сентябрь » 18 » Підведені підсумки конкурсу «Моя квітуча оселя»

Підведені підсумки конкурсу «Моя квітуча оселя»
00:34

16 вересня підведені підсумки відкритого конкурсу на краще оформлення квітами балконів, прибудинкової території багатоповерхових будинків та території біля будинків сектора приватної забудови «Моя квітуча оселя». Конкурс, оголошений до 231-ї річниці заснування м. Херсона, проходив протягом місяця, компетентне журі на чолі з міським головою Володимиром Сальдо, який, до речі, і став ініціатором проведення конкурсу, з сумлінням переглянуло близько сотні фотокарток, надісланих конкурсантами. Цікаво, що лист про бажання взяти участь у конкурсі надійшов, навіть, з Кривого Рогу. В урочистій церемонії нагородження визначених 12 номінантів взяли участь міський голова, голова конкурсної комісії Володимир Сальдо, заступник міського голови, заступник голови конкурсної комісії Володимир Пепель, голови та заступники районних у місті рад, представники виконавчих органів міської ради, журналісти.

Нагородження проходило в святковій атмосфері, адже головні учасники дійства – активні херсонці-переможці завітали до міської ради саме напередодні Дня міста. Серед щасливчиків опинились 3-є представників Комсомольської районної у місті ради, 4 – Дніпровської, 5 – Суворовської.

Місця ж розподілились за номінаціями:

«Краще оформлення квітами території біля будинків сектора приватної забудови»: І премія - Назаренко Лариса Тимофіївна. «Люблю квіти, тому з задоволенням доглядаю за квітником. Це підтримує гарний настрій і надихає оптимізмом всю родину», - зазначила переможниця номінації.

ІІ премія - Лозович Галина Василівна: «Працювала на ХСЗ. Беру участь у різних заходах на Острові. Допомагаю квартальній. Пишаюсь гарними і добрими людьми, які живуть на нашій вулиці».

ІІ премія - Авдєєв Рустам Буніямінович: «Цього року закінчив ХДУ, ф-т культури і мистецтв, працюю на ХОДТРК «Скіфія» на посаді режисера ТВО «Ранок». У вільний час займаюсь дослідженням Херсонських підземель та сімейного родоводу. З охотою займаюсь ландшафтом».

ІІІ премія - Бойко Алла Леонідівна: «Корінна херсонка! Люблю своє місто!»

«Краще оформлення квітами прибудинкової території багатоповерхових будинків»: І премія - голова правління ОСББ «Успіх» Божко Ніна Іванівна. Головою правління ОСББ «Успіх» працює з 2004 р. Відповідальний керівник, ініціативна жінка, турботлива мати. Лозунгом свого життя вважає : «Маю ціль – не бачу перешкод». Хоче внести свою частку у розвиток нашого міста, щоб воно було найкращим в Україні.

І премія - Кірющенко Надія Григорівна. «Прикрашає територію біля будинку, завдяки чому двір дуже затишний, красивий. До нього з радістю приходять мамусі з діточками, пенсіонери та всі, хто проходить біля будинку, сідають на лавочку і вдихають чудовий аромат квітів», розповідають сусіди.

ІІ премія - Смирнова Варвара. Про неї говорять як про лагідну жінку, старанну домогосподарку, чудову бабусю. ІІ премія - Метус Ольгерд Сергійович. В своєму листі він розповів: «30 лет возглавлял «Южмормонтаж», сегодня пенсионер, преподаю техническую дисциплину в морском колледже. Зелень – это легкие города. Цветы – радуют глаз и согреваю душу. А в этом городе живем мы, значит, не надо ленится посадить дерево, цветы и поливать их. Во дворе я посадил 2 ореха, 2 куста белой сирени, сформировал их штамбом, засадил клумбу ирисами, другую календулой. Ранней весной зацветает сирень, потом ирисы, радует глаз календула, до сентября цветет лиана. Грозди винограда свисают в окно. Детей тешат орехи».

ІІІ премія – Макєєва Марія Єгорівна. 30 років пропрацювала начальником відділу продовольчих товарів Херсонського облспоживспілки, пізніше 5 років віддала укрпресі. Має 2 синів і донечку. З онукою Діночкою висаджує квіти.

ІІІ премія - Мазур Валентина Єгорівна. Лист надіслала донька конкурсантки: «Квартиру придбали 2006 р. , біля під’їзду було багато сміття, бак стояв під під’їздом, домовилась з ЖЕКом – бак перенесли, сміття прибрали і на тому місці розбили квітник. Кожна квітка, гойдаючись за вітром, наче бажає гарного настрою всім, хто любить природу».

Приємною несподіванкою для членів журі стала участь у конкурсі заступника міського голови Юрія Христича, який разом з двома іншими конкурсантами – головою правління ОСББ «Світ надії» Козіною Надією Вікторівною та Чернишенко Ольгою Дмитрівною отримав спеціальний приз міського голови. Три останні учасники підтвердили справою, що займаються оформленням квітами і балконів, і прибудинкової території багатоповерхових будинків.

Міський голова висловив слова подяки всім учасникам конкурсу: «Своїми руками ви робите наше місто чарівним. Ви не кажете, ви робите. Ви по-справжньому любите Херсон, адже любов до міста починається з любові до своєї вулиці, свого під’їзду, своєї оселі». Всі 12 переможців отримали цінні подарунки, квіти та Подяки міського голови.

Источник: http://www.city.kherson.ua

Категория: Наш город | Просмотров: 3485 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]