Приветствую Вас Гость!
Главная | Обратная связь | RSS | Регистрация | Вход

Виды Херсона

Погода

GISMETEO: Погода по г.Херсон

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 534

Сейчас на сайте

Rambler's Top100

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Логин:
Пароль:

Календарь

«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Главная » 2009 » Октябрь » 3 » Триває підготовка до опалювального сезону

Триває підготовка до опалювального сезону
00:05

2 жовтня відбулося чергове засідання штабу з підготовки міста до зими під головуванням заступника міського голови В. Пепеля за участі представників теплопостачальних організацій, керівників житлових організацій, служб та відділів виконкому міської ради, які задіяні у підготовці до зими.

Особливу увагу було приділено проблемам у підготовці до зими господарського комплексу селища Наддніпрянське. На даний час заборгованість за газ у КП "Дніпро", яке підпорядковане Наддніпрянській селищній раді і постачає теплоносій до місцевої школи-саду та житлових будинків, складає понад 590 тис. грн. Але селищний голова Петро Криштопа запевнив, що з початку опалювального періоду теплопостачання школи-саду здійснюватиметься за допомогою електрообігрівачів. За дорученням заступника міського голови Володимира Пепеля, особисту відповідальність за вирішення даної проблеми покладено на наддніпрянського селищного голову, виконавчими органами міської ради буде направлено листа до обласної та міської прокуратури з приводу бездіяльності голови Наддніпрянської селищної ради у підготовці господарського комплексу селища до роботи в осінньо-зимовий період.

Далі учасники штабу розглядали стан підготовки об’єктів гуманітарної сфери, а саме медичних закладів та закладів освіти, культури та об’єктів, підпорядкованих міському управлінню молоді та спорту, до роботи в осінньо-зимовий період.

Володимир Пепель наголосив на необхідності злагодженої та скоординованої роботі всіх служб у процесі підготовки міста до опалювального періоду. Голови виконкомів районних у місті рад отримали завдання координувати підготовку до осінньо-зимового періоду будинків, де створені ОСББ. Їх неготовність не дозволить отримувати теплоносій іншим будинкам загальноміської системі опалення.

Ремонтними бригадами теплопостачальних організацій постійно проводиться перевірка, профілактика та ремонт автоматики, заміна засувок на тепломережах, підготовка теплопунктів до роботи, перевірка та ремонт теплових мереж.

Так, на сьогодні МКП "Херсонтеплоенерго" виповнено робіт на загальну суму 3498,5 тис. грн., підготовлено до роботи 40 котелень із 41 та 44 теплопункти із 46, відремонтовано 120,2 км теплових мереж.

Ремонтними бригадами ВАТ "Херсонська ТЕЦ" відремонтовано 1,874 км теплових мереж, замінено 124 засувки, проведено капітальний ремонт 5 нерухомих опор, 14 компенсаторів та 1 теплокамери.

КП "Херсонтепломережі" виконано робіт на загальну суму 2780,0 тис. грн., підготовлено 26 із 27 теплопунктів, відремонтовано 37,92 км теплових мереж, замінено 16 та відремонтовано 1300 засувок.

ПП "Херсонтеплогенерація" проводиться поточний ремонт котельного обладнання.

Джерело: http://www.city.kherson.ua

Категория: Наш город | Просмотров: 3058 | Добавил: admin | Теги: опалення, опалювальний сезон, підготовка до зими | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]