Приветствую Вас Гость!
Главная | Обратная связь | RSS | Регистрация | Вход

Виды Херсона

Погода

GISMETEO: Погода по г.Херсон

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 534

Сейчас на сайте

Rambler's Top100

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Логин:
Пароль:

Календарь

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » Затримано підозрюваного у вбивстві подружжя Бережних

Затримано підозрюваного у вбивстві подружжя Бережних
02:46

Як повідомив журналістам Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, у Херсоні сталося одне з найрезонансніших вбивств останнього часу - після заяви доньки, яка не змогла декілька днів зв'язатися із батьками, міліція знайшла у своїй квартирі вбитими брутальним шляхом подружжя Бережних. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

- Ми відпрацювали всі версії і встановили про ймовірну причетність до цього вбивства громадянина С., раніше судимого за вбивство арматурою та ножем своєї дружини. Він був засуджений у 1997 році, а у 2004 вийшов на волю і мав близькі стосунки із родиною загиблих . Маючи ще й мистецьку освіту, зловмисник допомагав подружжю Бережних в організації виставок поліграфічних видань тощо, - повідомив Юрій Луценко.

За словами Міністра, наразі громадянин С. вже перевірений на поліграфі, де він дав свідчення про те, як саме він здійснював вбивство. Крім того, затриманий згодився дати офіційні покази у присутності прокурора і наразі він дає офіційні заяви про скоєння злочину.

Згідно попередніх даних, отриманих від перевірки його на поліграфі, міліція відтворила хід вбивства, який співпадає із деталями розміщення тіл, предметів тощо.

Також у підозрюваного (у вказаному ним місці) вилучено один із ключів від помешкання загиблих.

- Як пояснив затриманий, вбивство - це раптова злість під час обговорення видавництва поліграфічних матеріалів, пов'язаних із наступною виставкою. Він обговорював її із загиблим художником і через раптову сварку - вискочив у коридор, взяв молоток, вбив його молотком по голові, потім увірвався у кухню, зробив те саме із дружиною художника. Потім, очевидно пам'ятаючи те, як він скоїв злочин стосовно своєї колишньої дружини, зловмисник ще взяв ніж і наніс декілька ножових поранень загиблим.

- Наразі ми маємо повні докази для того, аби прокуратура затвердила постанову про притягнення його у якості звинуваченого та пред'явлення йому обвинувачення. Наразі тривають експертні та слідчі дії з підозрюваним, - підкреслив Юрій Луценко.

Джерело: http://ruporzt.com.ua/ukraina

Категория: Криминальная хроника | Просмотров: 3418 | Добавил: admin | Теги: вбивство, подружжя Бережних | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]